2014-11-28 03:09:26• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma legyen kivételesen türelmes

Napi horoszkóp november 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kellemes híreket kaphat külföldről, vagy jogi témában születhet olyan döntés, mely az ön javát szolgálja. A sorsdöntő beszélgetésekkel várjon még két napot, akkor is, ha az a másik nagyon közel áll önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Merkúr átbillent a Nyilas jegyébe, legalább már nem beszél annyit... A Plútó a párkapcsolatát és az üzleti kapcsolatait is szorosabbá teheti. A felszínes dolgok most egyáltalán nem érdeklik, a bolygó arra készteti, hogy a dolgok mögé nézzen, és a lényeget keresse.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Uralkodó bolygója, a Merkúr jegyet váltott, és a Nyilas jegyéből segíti önt. Minden fontos dolgot időzítsen a következő pár hétre. Az égiek szerint most az is megtörténhet, ami eddig lehetetlennek látszott, az élet most jó lapokat oszt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr arra ösztönzi, hogy még többet dolgozzon, pedig fontos lenne, hogy kímélje magát. Szabjon határt a munkaidőnek akkor is, ha a lendület mást diktál! Az estét töltse kikapcsolódással, szórakozással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Nap kellemetlen fényszögéhez közelít, ez elvesz az ön energiájából és lassítja a lendületét. A mai napon jó dolgokra számíthat, alkalma lesz fejleszteni az önismeretét. Az estét szentelje a szórakozásnak.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma az Uránusz és a Plútó fényszöget mindenki életébe kellemetlenségeket hoz, és ez alól ön sem kivétel. A két bolygó egyenként is nagy felfordulást tud hozni, kettejük haragja nem tesz jót a világnak. Ma legyen kivételesen türelmes, tartózkodjon a kockázatoktól és minden munkát lassan és tudatosan végezzen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az Uránusz a házasságát jelző területen, a Plútó pedig az otthonát jelző területen áll, és nem sok jót jeleznek: ha megromlott a párkapcsolata, akkor nehéz napra számíthat. A két bolygó olyan kapcsolatban van egymással, hogy a problémát csak az idő múlása tudja megoldani, ezért jobb, ha nem száll vitába...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Merkúr jegyet váltott, ön is túl van egy nehézségen. Holnap a Hold is tovább lép a Vízöntő jegyéből, így még jobban élvezheti az életet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Már a Merkúr is a Nyilas jegyébe ért, ön pedig egyre jobban érzi magát. A szokásosnál sokkal korábban ébred, érdeklődőbbé válik, és a munka is jobban megy. Higgyen a csodaszép bókoknak, melyeket kap!

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Uralkodó bolygója, a Szaturnusz fényszög nélkül áll. Ez lassítja és nehézkessé teszi önt, már felkelni is nehéz volt. Vegye ezt jelzésnek, pihenjen többet, és készüljön fel egy újrakezdésre!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Uralkodó bolygója, az Uránusz már keresi a kapcsolatot a Nappal. Műszaki vagy okkult területeken érdemes ilyenkor tanulmányokba kezdeni. Új barátságokra is szert tehet, sőt a házasságra is nyílhatnak lehetőségek. Álljon készen az újra, az izgalmasra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma nagyon nehéz lesz tisztázni dolgokat, minden kusza, minden zavarodott ön körül. Meg se próbáljon kiigazodni, inkább pihenjen egy nagyot, és készítsen tervet a jövő hétre.

 

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: